Pop-up palveluohjaus maahanmuuttajataustaisille naisille

Palveluntarjoajan nimi

Sateenkaari Koto ry

Kuvaus

Kenelle?
Pop up Mustikka tarjoaa maahanmuuttajataustaisille naisille kohdennettua jalkautuvaa palveluohjausta.
Tarkempana kohderyhmänä ovat Suomessa jo jonkin aikaa asuneet, työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevat perheenäidit.
Hankkeen toisena kohderyhmänä ovat maahanmuuttajaperheiden parissa toimivat ammattilaiset järjestö- ja kuntasektorilla. Hankkeessa kehitettävä palveluohjausmalli mahdollistaa tukimuodon, jossa muita palvelukokonaisuuksia täydennetään monikulttuuriseen palveluohjaukseen liittyvällä erityisosaamisella.

Missä?
Tarjoamme palveluohjausta erilaisissa arjen toimintaympäristöissä – paikoissa, joissa naiset liikkuvat tai joihin heidän on helppo tulla. Hankkeen aikana palveluohjauksen toimipisteitä on Turun seudulla ollut mm. yhteisötalon, asiointipisteen, avoimen kohtaamispaikan sekä varhaiskasvatuspalveluiden yhteydessä.

Keväällä 2019 palveluohjausta on tarjolla Turussa Halisten Opetuskodissa, Pansio-Pernon alueella Me-talossa, Kurjenmäessä Päiväkoti Pääskynpesässä sekä Raisiossa Avoimen kohtaamispaikka Satelliitin ja Olkkarin tiloisssa. Lisäksi työntekijämme liikkuvat Turun Runosmäessä osana Varsinais-Suomen lastensuojelujärjestöt ry:n Perhelinjan toimintaa.

Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöitä.