Seminaari voimavarojen vahvistamiseksi

Palveluntarjoajan nimi

Suomen Valkonauhaliitto yhdessä Turun Valkonauha-Vita Bandet i Åbo:n ja Agricola-opintokeskuksen kanssa

Kuvaus

Suomen Valkonauhaliitto järjestää valtakunnallisia seminaareja. Tilaisuudet ovat maksuttomia, kouluttajina ovat ammattihenkilöt ja teemat liittyvät yksilöiden ja perheiden kohtaamiin elämän haasteisiin. Seminaareissa pyritään nostamaan esille osallistujan omasta elämästä nousevia voimavaroja näkyville ja käyttöön. Tavoitteena on tarjota innostava, matalakynnyksinen tilaisuus, josta saa voimavaroja arkeen ja jaksamiseen. Seminaarit kestävät 3-4 tuntia ja ovat osanottajille maksuttomia.

Esimerkiksi marraskuussa 2018 järjestimme Turussa yhdessä Turun Valkonauhan kanssa "Herkkyys ja tunteet elämän voimavarana" -seminaarin, jossa kouluttajana toimi psykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja Elina Mäenpää. Seminaariin osallistui 29 henkilöä.

Tarjoamme yhtenä mahdollisuutena vuonna 2019 järjestää seminaari teemalla "Vaikeudet elämän voimaksi - Näkökulman vaihtamisen taito". Järjestämme seminaareja pääasiassa yhteistyössä paikallisyhdistystemme kanssa, mutta olemme avoimia yhteistyöhön myös muiden toimijoiden kanssa. Seminaarit järjestetään yhteistyökumppaneiden tiloissa tai muissa sopivissa tiloissa Turun keskustassa.

Seminaareista tiedotetaan liiton kotisivuilla www.suomenvalkonauhaliitto.fi. Seminaarit ovat kaikille avoimia, mutta niihin toivotaan ennakkoilmoittautumista.

Yhteyshenkilöt

Irja Eskelinen

Sähköpostiosoite : irja.eskelinen@suomenvalkonauhaliitto.fi
Puhelinnumero : 09 1351268
Kotisivu : www.suomenvalkonauhaliitto.fi

Turun Valkonauha ry -Vita Bandet i Åbo rf

Sairashuoneenkatu 6 A 1
20100 Turku
Varsinais-Suomi