Perheiden arviointi ja perhekuntoutus

Palveluntarjoajan nimi

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Kuvaus

Tarjoamme rauhallisen ympäristön apua hakevalle perheelle tiloistamme Turussa tai Uudessakaupungissa. Arviointi- ja kuntoutusjakso on hyvä ratkaisu tilanteessa, jossa vaihtoehtona on lapsen huostaanotto, vanhemmuuden perusteellista arviointia tarvitaan tai perheen jälleenyhdistämistä suunnitellaan.

Työryhmämme kokeneet ammattilaiset ohjaavat kriisiytyneen perheen arkea kohti yhdessä asetettuja tavoitteita.

Kulmakiviämme ovat perheiden kokonaisvaltainen kohtaaminen sekä yhteistyö viranomaisten ja perheen läheisten kanssa. Tehtävänä on aina rakentaa palvelukokonaisuus, joka auttaa perhettä myös tulevaisuudessa. Siihen kuuluvat vanhemmuuteen kuntouttaminen, vuorovaikutuksen kehittäminen sekä lapsen näkyväksi tekeminen vanhemmille.

Perhekuntoutuksessamme on tilat kahdelletoista asiakasperheelle. Perheiden kanssa työskentelee kahdeksantoista perhetyön ammattilaista. Lähtökohtana on usko parempaan tulevaisuuteen ja luottamuksen rakentaminen pysyviin muutoksiin.

Perheiden arviointi- ja kuntoutustyö voidaan tehdä myös asiakkaan kotona yksilöllisenä palveluna. Avokuntoutuksen aikana kokeneet työntekijämme voivat arvioida laitoskuntoutuksen tarvetta.

Yhteyshenkilöt

Juha Oksanen

Sähköpostiosoite : juha.oksanen@lauste.fi
Puhelinnumero : 044 906 4015
Kotisivu : www.lauste.fi

Sari Myllymäki

Sähköpostiosoite : sari.myllymaki@lauste.fi
Puhelinnumero : 040 172 4887
Kotisivu : www.lauste.fi

Perhekuntoutuskeskus Lauste, Turun yksikkö

Mustionkatu 23
20750 Turku
Varsinais-Suomi

Perhekuntoutuskeskus Lauste, Uudenkaupungin yksikkö

Välskärintie 2 J & K
23500 Uusikaupunki
Varsinais-Suomi