Sijaishuolto - Perhekuntoutuskeskus Lauste

Palveluntarjoajan nimi

Perhekuntoutuskeskus Lauste ry

Kuvaus

Sijaishuollon palvelumme on tarkoitettu 12–17-vuotiaille lapsille, joiden kuntouttaminen edellyttää sekä vaativia palveluratkaisuja että monipuolista hoito- ja kasvatusalan osaamista.

Suunnittelemme lapsen kasvatuksen ja hoidon yhdessä hänen perheensä, sijoituksesta vastaavan sosiaalityöntekijän ja moniammatillisen työryhmämme voimin. Kannustamme lasta esittämään toiveita ja asettamaan tavoitteita oman kuntoutuksensa suhteen ja pohtimaan keinoja niiden toteutumiseksi.

Käytössä ovat psykiatrian erikoislääkärin ja psykologin palvelut, toiminta-, musiikki- ja ratsastusterapia sekä lukuisat muut lapsen tarpeita vastaavat vaihtoehdot. Kaikki Lausteelle sijoitetut lapset pääsevät omaan kouluumme, jonka henkilökunta koostuu erityisopetuksen asiantuntijoista.

Sijaishuollon asuinyksiköistämme viisi sijaitsee Turussa ja kaksi Uudessakaupungissa, ja kussakin yksikössä on tilaa seitsemälle lapselle.

Turvallinen ympäristö, aikuisen läsnäolo ja osaava ohjaus arjen tilanteissa ovat parhaat mahdolliset lähtökohdat kuntoutumiselle.

Yhteyshenkilöt

Ei yhteyshenkilöitä.